S klub

Akva park

Pravi raj i spas od vrelih letnjih dana možete pronaći u našem akva parku. Posedujemo 8 bazena i 12 tobogana, mesto za odmor ili neviđeno adrenalinsko iskustvo i avanturu,  izaberite sami.

Posedujemo najveći bazen u Srbiji,  vodenu džunglu za decu svih uzrasta, bazen za najmlađe sa raznim atrakcijama, tropski bazen sa barom u vodi i ostrvom sa palmom.

Tobogani KamikazaFreefallFreefall TubeMultislideTwister Tube sve ove atrakcije su Vam na raspolaganju za uživanje. Probajte nove tobogane: Family rafting, Wave slide, Space boat i bazen sa talasima. Očekujemo Vas…

Letnja Oaza Zabave

Uronite u rajsko letnje osveženje u našem akva parku, gde vas čekaju 8 bazena i 12 uzbudljivih tobogana. Bilo da ste u potrazi za mestom za opuštanje ili tražite adrenalinsku avanturu, naš akva park ima sve što vam treba.

Doživite najveći bazen u Srbiji, fascinantnu vodenu džunglu za decu svih uzrasta, bazen za najmlađe sa raznovrsnim atrakcijama, i tropski bazen sa barom u vodi i ostrvom sa palmom.

Za one koji traže uzbuđenje, naši tobogani Kamikaza, Freefall, Freefall Tube, Multislide i Twister Tube pružaju nezaboravne trenutke. Ne propustite nove atrakcije: Family Rafting, Wave Slide, Space Boat i bazen sa talasima. Čekamo vas da zajedno kreiramo nezaboravne letnje avanture!

Pusti video zapis
Pusti video zapis
Pusti video zapis

Atrakcije

Posetite nas

Budite naš gost i svaki boravak učinite nezaboravnim