S Klub

SMEŠTAJ

Turističko naselje S Klub raspolaže sa 63 smeštajne jedinice ukupnog kapaciteta do 250 osoba.

U ponudi su standard sobe, studio sobe i superior apartmani sa mogućnosti smeštaja od 1 do 8 osoba po smeštajnoj jedinici.

Standard sobe su prostrane (25m2 površine), poseduju terasu sa pogledom na vrt, opremljene modernim nameštajem, poseduju kupatilo, LCD televizor, klimu, mini bar, wifi internet…

Studio sobe su izuzetno prostrane (30m2), nedavno renovirane, poseduju poseduju terasu sa pogledom na vrt, opremljene kvalitetnim nameštajem, modernim kupatilom, poseduju LCD televizor, klimu, mini bar, wifi internet…

Luksuzni Boravak u Prirodnom Okruženju

Posebno izdvajamo novoizgrađene superior apartmane u bungalovima od drveta smeštene u neposrednoj blizina akva parka. Apartmani su površine od 40m2 do 80m2 i mogu smestiti od 1 do 8 osoba. Poseduju terasu sa pogledom na vrt okruženu prirodom i zelenilom, prostrani dnevni boravak i kupatilo u prizemlju i jednu ili dve spavaću sobu na spratu. Idealno mesto za odmor i opuštanje tokom cele godine, u letnjim mesecima povezanost sa bazenima i toboganima akva parka je dodatna atrakcija za sve goste.

Gostima hotela je na raspolaganju:

  • Besplatno korišćenje Akva parka(sezonski, jun-oktobar) i Spa centra (cele godine)
  • Besplatno korišćenje dečijeg igrališta na otvorenom i igraonice u zatvorenom delu restorana
  • Besplatan parking na licu mesta
  • Organizovan prevoz od i do Aerodroma – po ceni od 25 € u jednom pravcu – rezervacija neophodna

STANDARD SOBE

Idealno pozicionirane u prelepo uređenom vrtu kompleksa, Standard sobe nude mogućnost mirnog odmora i garantovane privatnosti.

STUDIO SOBE

Studio sobe su izuzetno prostrane i moderno opremljene sa bračnim ili dva singl kreveta, prostorom za sedenje (dvosed ili fotelje na razvlačenje i klub sto) i sopstvenim kupatilom.

SUPERIOR APARTMANI

Superior apartmani su u tipu duplex, sadrže dnevni boravak i kupatilo u prizemlju i jednu ili dve spavaće sobe na spratu sa bračnim krevetima ili singl krevetima.

Posetite nas

Budite naš gost i svaki boravak učinite nezaboravnim