Najsavremeniji prostor za venčanja u Srbiji

S DVORANA

Sa ponosom Vam predstavljamo najsavremeniji i najmoderniji svečani prostor za organizaciju venčanja u Srbiji! S DVORANA kompleks je okružen sa dve fontane, baštom i pažljivo uređenim prirodnim pejzažom. Prostor je okupan prirodnom svetlošću, zahvaljujući tome što je veći deo prekriven staklenim površinama, pružajući prelep pogled na čitav S KLUB resort. Bašta, sa fontanom i stolovima ispod letnjkovaca od trske, stvara idealan ambijent za prijem gostiju, venčanje i fotografisanje.

Nudimo Vam mogućnost organizacije venčanja baš onako kako ste zamišljali! Dovoljno je samo da nam kažete Vaše želje i mi ćemo ih sprovesti u delo! Luksuzna, moderna i elegantna, S DVORANA poseduje kapacitet od 200 do 300 zvanica, pružajući sve neophodne usluge za prijem gostiju, fotografisanje na otvorenom i pripremu video materijala. Naš uigrani tim kuvara, sa master chefom na čelu, pretvoriće jela u nezaboravno iskustvo, prilagođeno Vašim željama.

Posluženje može biti po principu švedskog stola ili ruskog stola (posluženje za stolom). U obe varijante, neograničena dopuna hrane tokom trajanja događaja osiguraće da se Vi i Vaši gosti osećate kao kod kuće. S DVORANA je savršeno mesto za Vašu proslavu, nudeći nekoliko svečanih menija koji će dodatno biti prilagođeni Vašim potrebama i željama.

JER VI ZASLUŽUJETE DA VAŠ POSEBAN DAN ZASIJA U PUNOM SJAJU!

Vaše savršeno venčanje u jednoj od najsavremenijih dvorana u Srbiji, neodoljiva „S Dvorana”! Vaš poseban dan zaslužuje da bude organizovan na najbolji mogući način. Vaša ljubavna priča zaslužuje da bude krunisana na najbolji mogući način. U našem najnovijem prostoru za venčanja, “S DVORANI”, upravo je najbolji mogući način opcija koju Vam pružamo! Savršena i neodoljiva dekoracija, rasveta i enterijer, ostavljaju bez daha!

Posetite nas

Budite naš gost i svaki boravak učinite nezaboravnim