Venčanja

VELIKI BAZEN

U prirodnoj oazi, u nesvakidašnjem ambijentu i savremenom stilu, sa pogledom na najveći bazen u Srbiji i prirodom koja ga okružuje započnite novo poglavlje svog života. Sala opremljena najsavremenijom tehnologijom sa pokretnim krovom i bočnim staklima koji se mogu podešavati da bude otvoren, polu otvoren i potpuno zatvoren prostor, tako da vremenski uslovi ne mogu uticati na Vaš poseban dan. Sala se može koristiti i u prelaznim periodima , tj. u proleće i jesen jer se pri potpunom zatvaranju ne gubi ništa od pogleda i šarma prirode koja je okružuje. Kapaciteta od 200 do 350 zvanica, predstavlja idealan prostor za venčanja koja se godinama čuvaju u dragom sećanju.Prošetajte svoje snove modernim prostorom koji se sa neverovatnom lakoćom uklapa u najlepše ideje i pretvara želje u nezaboravne uspomene.

Nezaboravno Venčanje: Luksuz i Elegancija na Jednom Mestu

Na samo 20-ak minuta od Beograda, nalazi se tropsko utočište idealno za venčanja na otvorenom. Naša jedinstvena lokacija pruža savršenu scenografiju za vaš poseban dan. Svako venčanje kod nas je posebno, jer svaka ljubavna priča zaslužuje da bude ispričana na jedinstven način.

Uživajte u ceremoniji pod vedrim nebom, sa belim pagodama pored tropskog bazena sa palmama, u predivnom ambijentu obojenim bojama vrta i modernim svetlima. S kapacitetom od 250 do 600 osoba, prostor se može prilagoditi vašim željama.

Naš šef kuhinje pripremiće nezaboravne svetske kreacije koje će vaši gosti dugo pamtiti. Posluženje može biti po principu švedskog stola ili na ruski način, uz neograničenu dopunu hrane. Proslavite vašu ljubav pod zvezdama i stvorite uspomene koje ćete zauvek čuvati.

Posetite nas

Budite naš gost i svaki boravak učinite nezaboravnim