Venčanja

TROPSKI BAZEN

U samo 20-ak minuta vožnje od Beograda, otkrićete mesto koje je pravi tropski raj, idealno za vaše venčanje na otvorenom. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi stvorio jedinstvenu atmosferu za vaš poseban dan.

Skrovito od svakodnevnog, ovo mesto pruža harmoniju prostora i detalja koji će se pretvoriti u nezaboravno iskustvo. Ceremony će biti pod vedrim nebom, okružena belim pagodama pored tropskog bazena sa palmama, u prirodnom okruženju vrta i sa modernim osvetljenjem.

Sa kapacitetom od 250 do 600 osoba, mogućnosti prilagođavanja su gotovo beskonačne, ostavljajući prostor za vašu i našu maštu da se slobodno izraze.

Kuhinja će vas oduševiti ukusnim i svetskim kreacijama koje će vaše goste ostaviti bez daha. Možete birati između različitih svečanih menija ili ih prilagoditi svojim željama.

Ovde, pod lampicama zvezda, proslavite svoju ljubav i recite „Da“ uz beskonačne mogućnosti koje vam ovo mesto pruža.

Vaš Savršeni Dan Na Otvorenom

Na samo 20-ak minuta od Beograda, nalazi se tropsko utočište idealno za venčanja na otvorenom. Naša jedinstvena lokacija pruža savršenu scenografiju za vaš poseban dan. Svako venčanje kod nas je posebno, jer svaka ljubavna priča zaslužuje da bude ispričana na jedinstven način.

Uživajte u ceremoniji pod vedrim nebom, sa belim pagodama pored tropskog bazena sa palmama, u predivnom ambijentu obojenim bojama vrta i modernim svetlima. S kapacitetom od 250 do 600 osoba, prostor se može prilagoditi vašim željama.

Naš šef kuhinje pripremiće nezaboravne svetske kreacije koje će vaši gosti dugo pamtiti. Posluženje može biti po principu švedskog stola ili na ruski način, uz neograničenu dopunu hrane. Proslavite vašu ljubav pod zvezdama i stvorite uspomene koje ćete zauvek čuvati.

Posetite nas

Budite naš gost i svaki boravak učinite nezaboravnim