Dobrodošli u

Dino park

Uživajte u jedinstvenom iskustvu u najnovijem DINO PARKU, koji se prostire na preko 1000 kvadratnih metara površine.

Naš vodeni park je posebno osmišljen da pruži nezaboravnu zabavu i avanturu za male istraživače. Sa 8 uzbudljivih tobogana koji pružaju vrhunsku zabavu, deca će osetiti uzbuđenje i adrenalinski šok dok se spuštaju niz tobogane koji su pažljivo dizajnirani kako bi pružili ne samo sigurnost, već i neograničenu dozu zabave.

DINO PARK poseduje preko stotine prskalica i zvučnih efekata koji dodatno obogaćuju iskustvo koje će pružiti vašoj deci osećaj kao da su zakoračila u magični svet dinosaurusa.

Najveća Vodena Avantura za Decu u Srbiji: Posetite DINO PARK

Naša atrakcija nudi 8 uzbudljivih tobogana koji garantiraju vrhunsku zabavu. Deca će doživeti pravi adrenalinski šok dok se spuštaju niz tobogane, koji su dizajnirani sa posebnim naglaskom na sigurnost i beskrajnu zabavu.

DINO PARK poseduje više od stotinu prskalica i zvučnih efekata, koji dodatno obogaćuju čitavo iskustvo. Vaša deca će se osećati kao da su zakoračila u magični svet dinosaurusa, uživajući u svakom trenutku ove fantastične avanture. Dođite i otkrijte zašto je naš park najpopularnija destinacija za porodice širom Srbije!

Posetite nas

Budite naš gost i svaki boravak učinite nezaboravnim