S klub

KRŠTENJA & ROĐENDANI

Prepustite organizaciju krštenja, punoletstva ili rođendana nama i proslavite ga baš onako kako ste Vi zamislili.

U našem predivnom prostoru, omogućavamo Vam da proslavite Vaše najvažnije trenutke na način koji ste oduvek sanjali. Bilo da se radi o krštenju, punoletstvu ili rođendanu, mi ćemo se pobrinuti da svaki detalj bude savršen i prilagođen Vašim željama.

Uživanje u prirodi i prepoznatljivom ambijentu naše bašte, uz mirise cveća i zelenilo koje pruža osećaj mira i harmonije. Ako više volite zatvoren prostor, naša ekskluzivna sala sa bazenom je idealna za elegantne proslave. Leti, naši gosti mogu uživati u avanturi u akva parku, dok zimi nudimo idilične trenutke pored kamina, stvarajući toplu i prijatnu atmosferu.

Nezaboravni Dečiji Rođendani i Vaši Posebni Trenuci

Za najmlađe, posebno smo ponosni na organizaciju dečijih rođendana. Naše igraonice, smeštene u otvorenom i zatvorenom delu restorana, pružaju bezbedno i zabavno okruženje gde deca mogu uživati i slaviti sa svojim prijateljima.

Verujemo da je svaka proslava posebna i jedinstvena, zato se trudimo da Vaše želje i ideje pretvorimo u stvarnost. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje da najbitnije događaje za Vas i Vama drage osobe učinimo nezaboravnim. Nama će biti posebna čast i zadovoljstvo da budemo deo Vaših trenutaka koji se pamte za ceo život.

Posetite nas

Budite naš gost i svaki boravak učinite nezaboravnim