S klub

SPA CENTAR

Spa programi u S Klubu su idealni za podmlađivanje kože i tela, regeneraciju kože, otklanjanje stresa, poboljšanje imuniteta, smanjenje kilograma i povećanje energije. Oni greju organizam i podstiču stvaranje serotonina – hormona sreće.

Spa centar S Kluba predstavlja ponosan apostrof u asortimanu naših usluga. Naš Spa centar će Vam pružiti savršenu revitalizaciju fizičkog i mentalnog sistema. U fantastičnom ambijentu koji odiše egzotičnim koloritom, Spa centar Vam nudi: hidromasažnu kadu (Jakuzzi), finsku saunu, parno kupatilo, slanu sobu, tople klupe kao i veliki izbor masaža.

Spa Usluge

Pored ovih osnovnih usluga, nudimo i specijalne tretmane lica i tela, uključujući aromaterapiju, detoksikacione tretmane i anti-age programe. Naši stručni terapeuti koriste samo najkvalitetnije proizvode kako bi osigurali maksimalne rezultate i zadovoljstvo klijenata.

Korišćenje SPA centra na raspolaganju je gostima hotela bez dodatnih doplata, omogućavajući im da se opuste i regenerišu tokom celog boravka. Bilo da ste ovde radi relaksacije ili specifičnih tretmana, naš tim je posvećen pružanju vrhunske usluge i iskustva.

Posetite nas

Budite naš gost i svaki boravak učinite nezaboravnim