S-klub

Imate li pitanja?: +381 11 8417 701

Dobrodošli

S klub
Oaza Mira i Luksuza

S Klub je prava oaza mira za beg od gradske gužve i stresa, porodično druženje, proslave i kongrese, sportske pripreme, masaže, kao i zabavu u aqua parku. Hotel S Klub ima 50 smeštajnih jedinica za do 160 osoba: Standard sobe i apartmane, Superior sobe i apartmane i Lux apartmane. Gostima je na raspolaganju udoban smeštaj sa vrhunskim enterijerom i uslugom.

Prepustite organizaciju proslava nama i uživajte u prirodi i ambijentu naše bašte, sali sa bazenom, letnjoj avanturi u akva parku ili zimskoj idili pored kamina.

S Klub je prepoznatljiv po najlepšim i najromantičnijim svadbama u gradu. Naše srdačno osoblje ispuniće svaku vašu želju za savršeno venčanje. Naš restoran nacionalne kuhinje nudi jedinstveno hedonističko iskustvo sa ukusima i mirisima koji će zadovoljiti i najprobirljivije gastronome. Možete uživati u otvorenom ambijentu bašte ili zatvorenom prostoru sale sa bazenom i kamin sale.

Sa ponosom Vam predstavljamo AKVA PARK. Doživite avanturu uz 12 tobogana, osvežite se u najvećem bazenu u Srbiji, opustite se u tropskom bazenu sa palmom, dok se vaši najmlađi zabavljaju u vodenoj džungli za decu.

Prigodnom atmosferom, vrhunskim specijalitetima i uslugom, navešćemo Vas da poželite da se uvek vratite.

0

Osnovan S-klub

0

soba

0 +

Zadovoljnih korisnika

0

bazeni

Usluge

Naše usluge

REZERVIŠITE SMEŠTAJ

Rezervišite smeštaj i uživajte u luksuznom ambijentu.

ORGANIZUJTE PROSLAVU

Organizujte proslavu kod nas za nezaboravne trenutke.

POSETITE AKVA-PARK

Posetite akva-park i uživajte u zabavi za sve uzraste.

Glavni razlozi za ostanak

Doživite nezaboravnu avanturu uz 12 tobogana, osvežite se u najvećem bazenu u Srbiji, opustite se u tropskom bazenu sa palmom, dok se Vaši najmlađi ludo zabavljaju u vodenoj džungli za decu.
Naš kompleks nudi savršen sklad prirode i luksuza, sa bazenima, fontanama i pažljivo uređenim prostorima za opuštanje i uživanje.
Dan venčanja treba da bude savršen i baš onakav kakav ste Vi zamislili, a naše srdačno osoblje ispuniće svaku Vašu želju ili zahtev, sve u cilju ostvarenja Vašeg venčanja iz snova. Dobar provod podrazumeva i dobru kuhinju. Naš restoran nacionalne kuhinje je komplementaran spoj tradicionalnog i savremenog nudeći jedinstveno hedonističko iskustvo, uz ukuse i mirise koji će zadovoljiti i najprobirljivije gastronome. Možete uživati u otvorenom ambijentu bašte restorana ili u zatvorenom ambijentu sale sa bazenom i kamin sale.

Write a review