POSLEDNJI DOGADJAJI

 • NIK_0429 copy

  Venčanja

  S Klub je prepoznatljiv po najlepšim i najromantičnijim svadbama u gradu. Vaše slavlje može biti održano na više lokacija našeg kluba, u zavisnosti od Vaših želja. Restoran S Klub se sastoji od sale sa bazenom, prelepe bašte i galerije restorana i ima kapacitet do 400 osoba. Za organizaciju jedinstvenih i nesvakidašnjih venčanja nudim više lokacija na našim bazenima i kapacitet do 1000 osoba.
  POGLEDAJTE
 • welnessspaklubs

  Wellnes

  Wellness&Spa programi u“S“ Cluba su idealni za podmlađivanje kože i tela, regeneraciju kože, otklanjanje stresa, poboljšanje imuniteta, smanjenje kilograma i povećanje energije. Oni greju organizam i podstiču stvaranje serotonina – hormona sreće.
 • MAT_3885

  Vodena Džungla

  Pravi raj za Vašu decu. Desetine prskalica, tobogani, vodena kofa kao i još mnogo toga zanimljivog za Vaše mališane. Dovedite svoje najmlađe na ovu vodenu zabavu.
 • sportksi-720x438

  Sportski Tereni

  S Klub je   posebnu pažnju   posvetio  ne samo povoljnostima za sportsku rekreaciju posetilaca, vec i pružanju kvalitetnih usluga i uslova za pripremu sportista amatera i vrhunskih profesionalnih ekipa. U okviru kompleksa nalazi se i betonsko igralište za male sportove. Igralište je osvetljeno.
 • MAT_0785 copy

  Float Spa

  Osnovni rezultat/plutanja je pružanje mogućnosti klijentima da se za kratko vreme potpuno oslobodi uticaja gravitacije. Mišići i zglobovi se oslabadaju tereta i pruža im se mogućnost potpune relaksacije. Telo se tokom plutanja nalazi u bestežinskom stanju zbog visoke koncetracije soli u vodi koja omogućuje klijentima da plutaju na površini vode bez ikakvog napora. Kapsula takodje blokira spoljne uticaje buke i svetla stvarajući atmosferu oslobodjenju izvora koji bi ometali pažnju, rezultirajući psihičkim i fizičkim oslobadjanjem
 • akvaparkic

  Akva Park

  Pravi raj u S Klubu predstavlja aqua park koji nudi nevidjeno adrenalinsko iskustvo. Devet tobogana, vodena džungla, za decu kao i najveći bazen u Srbiji su samo deo našeg vodenog parka. Ovaj aqua park je prvi i jedini u Beogradu. Tokom letnjih meseci, nezaobilazno mesto za spas od vrelih dana kojem ćete se uvek rado vraćati.